maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Fillarilla polkevalle

  Perussormikkaat nahkapaloilla
Lanka: Drops Alpaca, 45 g
Puikot:

Vanha nahkalaukku, joka ei koskaan päässyt mukaan minnekään sai luovuttaa kyljestään pari palasta, sydämenmuotoista sentään. Lanka oli yhtälailla jämäerää, ylimääräisenä nurkissa pyörinyttä. Kahden pölyisen ja turhaksi tuomitun taival sai käyttökelpoisen käänteen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko nuo sitten mukavat kun on nahkapalat?

Lotta kirjoitti...

Ihan tosi kiva idea! Nätit ja hauskat sormikkaat :).

S kirjoitti...

Anonyymi: Tämä nahka on notkeaa ja riittävän ohutta. Ei sitä käytössä tunne, jollei erikseen keskity. Kokeilumielessä laitoin, mutta pois ei ole tarvetta ottaa, vaikka helpostihan nuo lähtisivät. Mukavat ovat!

Lotta: Kiitos :)

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.