lauantaina, toukokuuta 17, 2008

60 pikku kurpitsaa

Lanka: Lanett, 100 % merinovilla, 90 g
Puikot: 2,5 mm bambusukkapuikot
Porkkanainen oranssi ei ole omia värejäni, mutta sukissa on hauska kokeilla parin kerän voimalla leikitellen. Neuloin taas kerran varteen lisää pituutta, kuusi mallikertaa yhteensä. Tuossa vaiheessa vaaka ilmoitti, että Lanettia on jäljellä jalkateräni tarvitsemat grammamäärät. En ole tyyli- tai muotitietoinen, ja tämähän onkin neuleblogi, joten esittelen nyt päivän kotiasun: luonnonvalkoiset modaalikalsarit pitsisin lahkein, indiskan ohut puuvillahame ja tärkeimpänä villasukat, joista luovun kotioloissa vasta heinäkuun helteillä.

7 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Ihanan pirteän väriset sukat. Olen samaa mieltä, että sukissa on hauska kokeilla itselle outoja värejä :)

Laura L kirjoitti...

Kauniit sukat! En minäkään luovu villasukista kotona kun vasta joskus kesällä. =)

Tui kirjoitti...

Ihana väri sukissa! Minä hillun kotona villasukissa ihan helteille asti. :)

Tess kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat. Itse olen aika neutraalien värien ystävä, mutta sukkien kohdalla tulee sitten kokeiltua niitäkin värejä, joita en muihin neuleisiin valitsisi.

Juu, villasukat on täälläkin jalassa kesät talvet kuumimpia kesähelteitä lukuunottamatta.

Taija kirjoitti...

Hauskan pirtsakat sukat!

Mullakin on toi ohje tallennettuna, taitaa päästä puikoille tämän vuoden puolella (jonossa on jo ziljoona juttua), niin kiva malli on.

joko kirjoitti...

kauniin aurinkoiset sukat! täältäkin löytyy yksi aina villasukat jalassa tallaava

santra kirjoitti...

Aivan ihania sukkia olet tehnyt!!! Olen ihaillut noita kurpitsasukkia, mutta valitettavasti en ole nähnyt suomenkielistä ohjetta. Täytyisi varmaan ottaa härkää sarvista ja opetella englanninkielistä neulesanastoa (kun näkis vaan ja kuulis kohinan eli kun ymmärtäis ensin suomenkielisiäkin.. ;)) )