perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Sormienpäistä aloitetut

Malli: perushansikkaat mittatilaustyönä omille käsille
Lanka: teetee alpakka, 50g = 166m,
kulutus noin 58g
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Koostumus luonnonkuitua ja pitkähköt rannekeosat. Toteutin itselleni toiveidenmukaiset yksinkertaiset alpakkahanskat. Porkkanana toimi kokeilu neuloa uuteen suuntaan, sormienpäistä ranteeseen. Näitä tulee käytettyä syksystä kevääseen. Kylmemmillä säillä voi lämmitystä lisätä vetämällä vaikka lapaset päälle. Polkupyörällä ajellessa kämmenpohjan kohdat kai huopuvat.

8 kommenttia:

Nuttu kirjoitti...

Ne on ihanat. Oliskohan motivoivampaa neuloa noin päin? Aloitin juuri sormikkaat miehelle, vaikka vähän jokin takaraivossa vastustaa - ne sormiosuudet ei oikein kiehdo...

Inkeri kirjoitti...

Vau, sormikkaatkin onnistuu näköjään toisin päin. Tosiaan voisi olla mukavampi neuloa noin, jolloin pikkupiperrysosat tulisikin ensiksi valmiiksi.

affen kirjoitti...

Tosi nätit! Eipä ole ennen käynyt mielessäkään, että sormikkaatkin vois noin päin neuloa.. Pitäneekö kokeilla joskus ;).

S kirjoitti...

nuttu: Motivaatiovaje sormien suhteen vaivasi muakin, ja ainut keino päästä vauhtiin oli kokeilla itselle uutta etenemissuuntaa.

inkeri: Joo kyllä onnistuu, eikä näistä huomaa, että aloitus on väärässä päässä. Onkohan nämä "finger-up gloves" ;)

affen: Kokeile ihmeessä. Löysin ohjetietouttakin sormista ylöspäin neulottaviin sormikkaisiin, tosin vasta jälkeenpäin, eli tapoja on erilaisia tässäkin.

-maria- kirjoitti...

Kauniit sormikkaat ja kaunis kuva!

kaisa kirjoitti...

Ihanat sormikkaat! Tuollaiset pitkävartiset pitäis mun myös tehdä, mutta en ole vielä päässyt sormikkaisiin asti. Ne tuntuvat niin työläiltä.

Liina kirjoitti...

On kyllä kauniit! Ja kuva on ihana :) Oliko sulla jokin ohje näihin?

S kirjoitti...

liina: Kiitos:)

Ei ollut ohjetta.