perjantaina, marraskuuta 06, 2009

Cappucinoa, alpakkaa, lattea, villaa...

Siellä ne ovat viettelevästi yhdessä ja samassa pikku putiikissa villat ja viinerit, mokka-aromit sekä netti. Nimittäin tänään avasi täällä Vaasassa ovensa neulenettikahvila Pirjoliisa. Tietysti siellä piti heti vierailla. Tunnelma oli mukava, langat hipelöitäviä ja suu makeana.


Pari lankapoimintoa hyllystä: Schachenmayr Nomottan Ecologico Camel, rouhea, hienostelematon "maalaislanka". Kuvitelmat lähti rehdin ulkoiluvillapaidan suuntaan, jota tuuletetaan paljon ja möyhitään lumihangessa puhtaaksi. Tekisin, jos osaisin. Teetee Aurean pehmeys sulatti sormenpäät. Siitä ehkä se norjalainen kolmiohuivi. Ja oli siellä kymmenen muuta ihanaa.
Mä ostin kuitenkin lankaa neulottaviksi sukiksi. Asetin tälle vuodelle pienimuotoisen, stressivapaan tavoitteen neuloa jokunen hämärän peitossa ollut juttu eli pyöreä huivi, sukat varvasaloituksella, ihmetellä Noroa sukkalankana, sekä suunnitella sukat. Viimeinen kohta on vielä auki. Ideoita ei ole, on vain jääräpäisyyttä sekä langat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset :)
Oli todella hieno kuva neulenettikahvilastani :)
T: Pirjoliisa

S kirjoitti...

Ole hyvä:) Kiitos itsellesi, että sellaisen avasit.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana lankakauppa..minäkin ihastuin siihen hirveästi..Olen jopa muutaman kerran käynyt siellä jo neulomassa..tällaista todella jo kaivattiinkin...

S kirjoitti...

Rantapuikko, mä testasin soffan, ja neuloin pari riviä sitä "tätä kaikki saa neuloa" pätkää mikä on siellä pöydällä. Tykkään erityisesti omistajattaren asenteesta, että hän ottaa selvää mitä asiakkaat tarvitsevat/toivovat :)